Informatie

Ravers Unite staat voor stevige beats en veel gezelligheid. Van klassieke klappers tot de nieuwste releases, van hardstyle tot hardcore. Lees de antwoorden op onderstaande vragen voor meer informatie. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@raversunite.nl.

Huisregels

We gaan er alles aan doen om je 27 februari wederom een topavond te bezorgen. Zoals je zult begrijpen moeten we ons daarbij wel aan een aantal regels houden. Dat betekent onder meer dat we maximaal 300 bezoekers kunnen toelaten en dat om 3.30 uur het geluid uit gaat en de bar wordt gesloten. Wij als organisatie hopen hierna nog vele edities van Ravers Unite te kunnen organiseren en rekenen dus op je begrip en medewerking. De minimumleeftijd voor bezoekers is 18 jaar.

Security

Voor jouw veiligheid en die van artiesten en personeel is er ‘s avonds beveiliging aanwezig. Eventuele aanwijzingen van beveiligingsmedewerkers dienen te worden opgevolgd. De organisatie houdt zich het recht voor bezoekers de toegang te weigeren.

Dresscode

Geen kleding met politieke statements, geen voetbalshirts/petjes/etc.

Is er online voorverkoop?

Ja, kaarten zijn te bestellen via deze pagina. Als alle kaarten in de voorverkoop verkocht worden, is er GEEN deurverkoop op de avond zelf. Dus als je verzekerd wil zijn van een kaartje, bestel ze dan snel via de ticketpagina. Ben je niet in staat om online kaarten te kopen? Stuur dan een mailtje naar info@raversunite.nl.