Line-up

Hieronder vind je de namen van de DJ’s die je op 27 februari gaan trakteren op de vetste beats. Met de laatste toevoeging DJ Prolaxx is de line-up compleet en kan het aftellen beginnen!

IMG_7693-420

Prolaxx

Op zijn 16e begon DJ Prolaxx met plaatjes draaien en mixen. Binnen twee jaar resulteerde dat in een tweede plek op een DJ-contest, waar hij bovendien in contact kwam met een vriend waarmee hij een producersduo zou gaan vormen. Releases op Terror Traxx en Rotterdam Records volgden, net als DJ sets op feesten in binnen- en buitenland, zoals Basskicker, Harmony of Hardcore, Rotterdam Nightmare en Masters of Hardcore. Na 27 februari kan Ravers Unite aan dat lijstje worden toegevoegd!

10653365_693001584125196_3467538509652480779_n

Demolition DJ

Op een feest in Ommen mag local legend Demolition DJ niet ontbreken. Al ruim tien jaar is hij als DJ en producer actief, waarbij hij optrad door heel Nederland en op tal van locaties in Duitsland. Met samenwerkingen met artiesten als Gary D en zijn vele optredens als resident DJ bij The Bridge in Meppen heeft deze hardstyle-veteraan geen verdere introductie nodig!

andyb

AndyB

DJ en producer AndyB stond al in Spanje, Duitsland en Nederland achter de draaitafels. Vanuit de trance heeft hij zich ontwikkeld tot de DJ die hij vandaag de dag is. Met een mix van hardstyle, van euforisch tot raw, hardcore en harddance zijn de sets van AndyB een waar feest waarbij je op de dansvloer af en toe met een verrassende trackkeuze geconfronteerd wordt. Een harddance partyhour is gegarandeerd!

Foto Scorp-X

Scorp-x

Begonnen met het maken van hardcore timmert Daniël alias Scorp-X tegenwoordig als hardstyle-producer aan de weg. Mede als lid van het trio Submoverz heeft hij al menig hardstylefeestje onveilig gemaakt. Energiek van begin tot eind trakteert Scorp-X je op een stampende mix van de vetste hardstyle tracks!

IMG_0222

Hard SL

Na diverse releases op Terror Traxx, Megarave en DGN records (en een succesvolle samenwerking met Neophyte, resulterend in het nummer No Worries) werkt DJ Hard SL momenteel aan nieuw materiaal, waar je 27 februari zeker iets van gaat horen! Net als de vorige edities kun je weer een lekkere mix van freestyle, hardcore en early hardcore verwachten.